Samen tot de kern van de zaak

Samen tot de kern van de zaak

Aqturion adviseert en begeleidt organisaties bij organisatieontwikkeling, risicomanagement en kwaliteit. Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen binnen de rechtspraktijk: gerechtsdeurwaarderskantoren, incasso-organisaties, bewindvoerders, de advocatuur en het notariaat. Onze focus zorgt ervoor dat we een deskundig sparring partner zijn in deze hoog gespecialiseerde bedrijven. Door de bundeling van diverse kennisgebieden zijn wij in staat een breed scala aan diensten en producten te leveren die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie.

Onze adviesdiensten

Het is makkelijk om over de AVG alle alarmbellen af te laten gaan. Dat is niet nodig. Ja, er verandert het één en ander aan het omgaan met privacygevoelige gegevens. Maar het werken met persoonsgegevens is nog steeds toegestaan. Aqturion biedt praktische oplossingen.
In toenemende mate vragen opdrachtgevers en de overheid door veranderende eisen en wetgeving naar zekerheden ten aanzien van het beheersen van risico's. Zoekt u hulp bij risicobeheersing binnen uw organisatie, vraag het ons!
De kwaliteit van uw bedrijfsvoering bepaalt sterk het rendement van uw organisatie. Daarnaast stellen opdrachtgevers en de overheid steeds vaker eisen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Het belang van een effectief Kwaliteitsmanagementsysteem is daarmee onomstreden. De invoering ervan is een ander facet. Met Aqturion beschikt u over een partner die u kan adviseren en begeleiden.
U staat voor een cruciale fase in uw onder nemersloopbaan: u wilt zich inkopen in een bestaand kantoor of u bent van plan een eigen kantoor te beginnen. Waar liggen uw kansen? Welke risico's komt u tegen op uw pad? En welke garanties heeft u dat uw kantoor in een tijd als deze rendeert? Vraag het Aqturion.
Aqturion heeft een aantal in-huis ontwikkelde softwareapplicaties (RICS) voor het vastleggen, beheren en auditen van uw risicomanagementsysteem en de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Door alle informatie en beheersingsmaatregelen op één centrale plek te archiveren en te muteren leidt dit tot grote efficiency en kostenbesparing.