Aqturion Academy

Nieuwe ideeën opdoen

Aqturion Academy geeft een aantal kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingen, trainingen en cursussen. Deze worden verzorgd voor gerechtsdeurwaarderskantoren, incassobedrijven, de advocatuur en het notariaat. In veel gevallen is het mogelijk studiepunten te ontvangen in het kader van permanente educatie. De opleidingen worden in-company gegeven, maar kunnen ook worden georganiseerd op een locatie in het land.

Hieronder vindt u ons trainingsaanbod voor dit jaar:

Onze trainingen

RICS Insight is voor kleine tot middelgrote organisaties de ideale en betrouwbare tool om interne processen binnen de organisatie eenvoudig en effectief uit te voeren. RICS Insight is ontwikkeld door Aqturion op basis van onze praktijkervaring. Om effectief met de applicatie te kunnen werken heeft Aqturion de training RICS Insight ontwikkeld.
In een klein of middelgroot kantoor staat de gerechtsdeurwaarder-ondernemer er veelal alleen voor. Om uw kantoor voor te bereiden op de toekomst is een duidelijke strategie voor uw kantoor zeer gewenst. In de werksessie Strategiebepaling voor de kantoororganisatie kunt u van gedachten wisselen met de trainer over de mogelijke strategie en de uitwerking hiervan.
Telefoongesprekken met debiteuren kunnen uitmonden in agressief gedrag. Dat schaadt de relatie met de debiteur en is belastend voor medewerkers, hoe dik ook hun huid soms al is. Aan het voorkomen van agressie aan de telefoon kan een training De-escalerend telefonisch incasseren veel bijdragen.
Privacy en gegevensbescherming is in kleine tot middelgrote organisaties veelal een aanvullende taak van een medewerker, terwijl de verantwoordelijkheid groot is. Met een individuele kennissessie Privacy en gegevensbescherming brengen wij u up-to-date over het werk van de Functionaris Gegevensbescherming (FG) en Privacy Officer (PO) en ondersteunen wij bij het samenstellen van de privacy-strategie voor de organisatie.
De Awarenesstraining Privacy is een training voor medewerkers die dagelijks met persoonsgegevens werken. Met de basis in de Algemene Verordening Gegevensbescherming en gericht op de praktijk. In de training worden vragen beantwoord over hoe in een rechtspraktijk met persoonsgegevens moet worden omgegaan. Waar liggen de grenzen, wat kan écht niet en wat kan - in het belang van het kantoor en de justitiabele - weer wel.
De training Omgaan met agressie en dwingend gedrag is ontwikkeld om de deelnemers te leren met agressie om te gaan bij de balie of in het werkveld. De training is daarom geschikt voor medewerker die werkzaam zijn op het kantoor, maar ook voor gerechtsdeurwaarders die met agressieve situaties in aanraking kunnen komen bij hun werkzaamheden buiten het kantoor.
Als de-escalatie niet meer werkt is het van belang dat de gerechtsdeurwaarder zich ook fysiek kan weren. De training Weerbaarheid en zelfverdediging voor Gerechtsdeurwaarders gaat in op deze aspecten en geeft een in de praktijk bewezen basis van zelfverdediging met het oogmerk om de agressieve situaties weer onder controle te krijgen en te zorgen voor de eigen veiligheid.