Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement voor Rechtspraktijken

De kwaliteit van uw bedrijfsvoering bepaalt sterk het rendement van uw organisatie. Daarnaast vragen opdrachtgevers uit het publieke domein, banken en financiële dienstverleners, vaak onder druk van meer regelgeving, naar zekerheden bij hun partners. Het belang van een effectief Kwaliteitsmanagementsysteem is daarmee onomstreden. De invoering ervan is een ander facet. Met Aqturion beschikt u over een partner die u kan adviseren en begeleiden.

Een goed moment

Juist nu is het een goed moment om een Kwaliteitsmanagementsysteem na te streven. Door te beschikken over een Kwaliteitsmanagementsysteem ontneemt u uw bestaande opdrachtgevers een reden om over te stappen. Daarbij is in aanbestedingen een Kwaliteitsmanagementsysteem vaak een minimale eis.

Kwaliteitsnormen

In de afgelopen jaren hebben wij veel gerechtsdeurwaarderskantoren, incassobureaus, schuldhulpverleningsorganisaties en bewindvoerders bijgestaan om hun organisatie - intern en extern - naar een hoger plan te brengen. Wij hanteren daarbij de erkende normen in de markt zoals de:

Kwaliteitsmanagementsysteem

Meer informatie over de kwaliteitsnormen vindt op de deze website. Aqturiuon ontwikkelt ieder Kwaliteitsmanagementsysteem op basis van maatwerk. In elke fase kunt u op ónze kwaliteit rekenen in de vorm van een scherpe scan van uw organisatie en een duidelijk advies over de verbetermogelijkheden.

Meer informatie

Denkt u na over een Kwaliteitsmanagementsysteem voor uw organisatie, neem dan contact met ons op. Graag komen wij bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden.