Benoeming tot Gerechtsdeurwaarder of Notaris

Benoeming tot Gerechtsdeurwaarder

U staat voor een cruciale fase in uw ondernemersloopbaan: u wilt zich inkopen in een bestaand kantoor of u bent van plan een eigen kantoor te beginnen. Waar liggen uw kansen? Welke risico's komt u tegen op uw pad? En welke garanties heeft u dat uw kantoor in een tijd als deze rendeert? Vraag het Aqturion.

De financiële haalbaarheid van uw plan

Voor veel toegevoegd-gerechtsdeurswaarders is Aqturion bij de startfase van toegevoegde waarde geweest. Te beginnen bij het ondernemingsplan dat u indient bij de Commissie van Deskundigen. Het plan moet de financiële haalbaarheid van uw eigen kantoor onderstrepen. Door onze grondige kennis van de markt kunnen we de kansen in elke regio van het land goed inschatten. Diepgang is verzekerd: in onze aanpak hanteren we een financieel model, dat u laat zien wat vergelijkbare kantoren voor referentiebedragen en ratio's hanteren.

Zekerheid op lange termijn

Het ondernemingsplan stellen wij in nauw overleg met de toegevoegd-gerechtsdeurwaarder op. Doelstelling: u de zekerheid bieden dat uw kantoor op de lange termijn kan renderen. Daarom zijn we ook een kritische sparringpartner. Eén die zegt waar het op staat. En die u inspireert om alternatieven goed tegen elkaar af te wegen.

 

Het plan dat vervolgens op tafel ligt doet zowel recht aan uw kwaliteiten als ondernemer, als aan de eisen van de Commissie. Ook over de wijze van indiening mag u van Aqturion een goed advies verwachten. Die grondige aanpak heeft er de laatste jaren altijd toe geleid dat plannen positief zijn beoordeeld.

 

Denkt u na over een benoeming? Maar wilt u liever niet over één nacht ijs gaan? Die twijfel is terecht in een tijd als deze. Aqturion biedt u vrijblijvend aan uw eerste ideeën met ons te delen. Neem contact op voor een afspraak.