Referenties

Referenties

Quote
“In juni 2020 heeft Wiebe-Bart de tweejaarlijkse toetsing op de KBvG Normen voor Kwaliteit verzorgd voor onze vestigingen Rosmalen Gerechtsdeurwaarders, Rosmalen Nedland Gerechtsdeurwaarders, Rosmalen Almelo en Vaessen Gerechtsdeurwaarders. Wij hebben hem daarbij leren kennen als vakbekwaam en plezierig om mee samen te werken. Wiebe-Bart weet de sterke punten van de organisatie te benadrukken maar denkt ook mee in wat beter zou kunnen. Die suggesties weet hij op een positieve en duidelijke manier te brengen. Wij hebben de samenwerking dan ook als bijzonder prettig ervaren.”
Mariëtte Langes | Rosmalen Gerechtsdeurwaarders Groep
Quote
“Het afgelopen jaar heeft Bart ons namens Aqturion geholpen met het opzetten en implementeren van een ISAE3000 waardig Kwaliteitssysteem. Daarnaast heeft hij ons begeleid in de contacten met de accountant. Met als resultaat dat wij op 31 maart 2017 de ISAE3000 type I verklaring verkregen. De ervaring en inzet van Bart zijn tijdens het proces belangrijke succesfactoren gebleken.

De samenwerking met Bart hebben wij als zeer plezierig ervaren: vakkundig advies, heldere communicatie en tijdige oplevering. Daarnaast zijn wij zeer tevreden over het systeem RICS van Aqturion, een tool waarmee het beheer van het kwaliteitssysteem op een zeer praktische en overzichtelijke wijze kan worden uitgevoerd. ”
Edwin van der Plaats | Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders
Quote
“Aqturion is een prettig bedrijf. De mensen achter het bedrijf zijn professioneel vakbekwaam, benaderbaar en goed bereikbaar. Ik ervaar Aqturion als een zeer prettige relatie van onze onderneming!”
Ron de Klerk | De Klerk Vis Niekus