Coaching

Coaching

In een klein- en middelgroot kantoor staat de gerechtsdeurwaarder-ondernemer er veelal alleen voor. Regelmatig moeten besluiten worden genomen waarbij naast zakelijk-rationele, ook persoonlijk-emotionele overwegingen een rol spelen. De omgeving is ingewikkeld en de gevolgen zijn niet altijd direct te overzien.

Ondernemerscoach

Om verantwoorde beslissingen te kunnen nemen, heeft u behoefte aan een solide gesprekspartner die met u kan meedenken en met wie u over uw ideeën van gedachten kunt wisselen. De adviseurs van Aqturion hebben veel kennis van alle financiële, fiscale, juridische en commerciële aspecten in de bedrijfsvoering, maar ook van procesbeheersing en werkwijzen binnen gerechtsdeurwaarderskantoren. We zijn voor u een sparringpartner en coach om samen met u uw kantoor naar een hoger plan te brengen of u te begeleiden in gesprekken met uw accountant of huisbankier.

 

Als u het prettig zou vinden dat iemand af en toe naast u staat, maar heeft u nog geen idee hoe of wat, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.