Samen  tot de kern  van de zaak

Samen tot de kern van de zaak

Aqturion adviseert en begeleidt organisaties bij de ontwikkeling van strategie, organisatie, management en kwaliteit. Onze opdrachtgevers zijn ondernemingen binnen de rechts- praktijk: gerechtsdeurwaarderskantoren, de advocatuur en het notariaat. Onze focus zorgt ervoor dat we een deskundig sparring partner zijn in deze hoog gespecialiseerde bedrijven. Door de bundeling van diverse kennisgebieden zijn wij in staat een breed scala aan  diensten en producten te leveren die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie.

Onze adviesdiensten

U staat voor een cruciale fase in uw onder nemersloopbaan: u wilt zich inkopen in een bestaand kantoor of u bent van plan een eigen kantoor te beginnen. Waar liggen uw kansen? Welke risico's komt u tegen op uw pad? En welke garanties heeft u dat uw kantoor in een tijd als deze rendeert? Vraag het Aqturion.
In toenemende mate vragen opdrachtgevers zekerheden aan hun uitbestedingspartners over een juiste uitvoering van de werkzaamheden. Afspraken worden gedetailleerd vastgelegd in contracten, er wordt gevraagd om uitgebreide managementrapportages en grote opdrachtgevers komen ...
De kwaliteit van uw bedrijfsvoering bepaalt sterk het rendement van uw organisatie. Daarnaast vragen opdrachtgevers uit het publieke domein zoals de overheid, woningbouwcorporaties, banken en andere financiële dienstverleners, vaak onder druk van meer regelgeving, naar zekerheden bij hun partners.