Aqturion Academy

Nieuwe ideeën opdoen

Aqturion Academy geeft een aantal kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingen, trainingen en cursussen. Deze worden verzorgd voor gerechtsdeurwaarderskantoren, incassobedrijven, de advocatuur en het notariaat. In veel gevallen is het mogelijk studiepunten te ontvangen in het kader van permanente educatie. De opleidingen worden in-company gegeven, maar kunnen ook worden georganiseerd op een locatie in het land.

Onze trainingen

Doel van de training is de deelnemers te leren escalerende en mogelijk agressieve situaties snel en adequaat in te schatten, en vaardigheden en persoonlijke strategieën te ontwikkelen die helpen om escalatie te voorkomen.
Het doel van de training Omgaan met heftige agressie is de deelnemers te leren de-escalerende en mogelijk agressieve situaties snel en adequaat in te schatten. Daarnaast worden vaardigheden en persoonlijke strategieën geleerd die ontwikkelen die helpen om escalatie en persoonlijke schade te voorkomen.
Als de-escalatie niet meer werkt is het van belang dat de gerechtsdeurwaarder zich ook fysiek kan weren. De training Weerbaarheid en zelfverdediging voor Gerechtsdeurwaarders gaat in op deze aspecten en geeft een in de praktijk bewezen basis van zelfverdediging met het oogmerk om de agressieve situaties weer onder controle te krijgen en te zorgen voor de eigen veiligheid.