Aqturion Academy

Nieuwe ideeën opdoen

Aqturion Academy geeft een aantal kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte opleidingen, trainingen en cursussen. Deze worden verzorgd voor gerechtsdeurwaarderskantoren, incassobedrijven, de advocatuur en het notariaat. In veel gevallen is het mogelijk studiepunten te ontvangen in het kader van permanente educatie. De opleidingen worden in-company gegeven, maar kunnen ook worden georganiseerd op een locatie in het land.

Onze trainingen

Functionaris Gegevensbescherming is in kleine tot middelgrote organisaties veelal een extra taak, terwijl de verantwoordelijkheid groot is en de AVG specifieke eisen stelt aan het kennisniveau en de mate waarin de functionaris gegevensbescherming betrokken is bij privacy-issues en gegevensbescherming. Met een Kennissessie Functionaris Gegevensbescherming brengen wij u up-to-date over het werk van de FG en bepalen wij samen de privacy-strategie voor de organisatie.
Een training voor medewerkers die dagelijks met persoonsgegevens werken. Met de basis in de AVG maar gericht op de praktijk. In de training beantwoorden we concrete vragen over hoe je in een rechtspraktijk met persoonsgegevens om moet gaan. Waar liggen de grenzen, wat kan echt niet en wat kan - in het belang van het kantoor en de justitiabele - weer wel.
Doel van de training is de deelnemers te leren escalerende en mogelijk agressieve situaties snel en adequaat in te schatten, en vaardigheden en persoonlijke strategieën te ontwikkelen die helpen om escalatie te voorkomen.
Het doel van de training Omgaan met heftige agressie is de deelnemers te leren de-escalerende en mogelijk agressieve situaties snel en adequaat in te schatten. Daarnaast worden vaardigheden en persoonlijke strategieën geleerd die ontwikkelen die helpen om escalatie en persoonlijke schade te voorkomen.
Als de-escalatie niet meer werkt is het van belang dat de gerechtsdeurwaarder zich ook fysiek kan weren. De training Weerbaarheid en zelfverdediging voor Gerechtsdeurwaarders gaat in op deze aspecten en geeft een in de praktijk bewezen basis van zelfverdediging met het oogmerk om de agressieve situaties weer onder controle te krijgen en te zorgen voor de eigen veiligheid.